Home

MIRE SE ERDHET NE AMG KETCHUP

AMG Ketchup eshte lider ne fushen e prodhimit te ketchup dhe majonezit dhe shishave te plastikes
AMG Ketchup ka nje tradite shume vjeqare ne prodhimtari te ketchup dhe majonez shume cilesor , se fundmi kemi filluar edhe me prodhimin e shishave te plastikes